DSC_0428  DSC_0434

Här (ovan) en liten inblick i vårt personalrum på Sunstar Alpine Hotel. Otroligt mysigt med vacker vy mot bergen, tyst och avskilt från det övriga hotellet. Här arbetar vi med bokningar, blogg och podcast direkt från centrala Wengen, här finns vi också på plats för att träffa och guida våra medlemmar. Varmt välkomna till Wengen.

(Above) This is skibum50plus staff room at the Sunstar Alpine Hotel. Very nice with a beautiful view against the mountains. Here we take care of bookings, new members and produce the blog and podcast directly on location in the central of Wengen. This is also essential for us to be able to meet and guide our members. Welcome to Wengen

Sunstar Alpine Hotel Wengen, Switzerland 4 star Hotel

For our members in skibum50plus Exclusive Club 10% discount booking code skibum50plus (OBS booking only through us or the hotel directly)
Boka/Booking
sun2 sunstar3

sun5 sun4