I dag blir det en del administration. Bl a skall vi ned till Lauterbrunnen och invånarregistrera oss då vi blir här längre än 3 månader. Detta behövs också för att få rätt liftkort mm. I går besökte vi målområdet för Lauberhornrennen. Det ser ut att bli riktigt bra förutsättningar för denna traditionsrika tävling. Känns otroligt bra att få vara på plats och inte bara uppleva detta genom televisionen. Den 15 Januari startar detta fenomenala idrottsevent. Vi kommer att rapportera mer om detta event.

To day we will be doing some administration. Among other things we are heading for Lauterbrunnen to get registered for staying more than 3 month. This is necessary to get the right ski pass. Yesterday we visited the goal area for Lauberhornrennen that starts the 15th of January. Feels amazing to stand on the spot, not just watching it on TV. We will report more from this upcoming event.

lauberhorn1  lauberhorn2