snoweng kleine

Nu har vi varit här nere lite mer än en månad och det känns fantastiskt spännande! Vi är om än ännu mer imponerad av skidåkningen här då vi har obegränsad tid att stå i pisten. Välpreparerat och en ren njutning. Ett bra betyg på orten är alla schweizare, italienare, och österrikare som som väljer Wengen. Vi har ju också fått feedbacken från våra medlemmar att kvalité på mat, boende och skidåkning är utöver det vanliga.

Now we have been in Wengen a little more than 1 month and we feel excited! We are more than impressed of the skiing here now when we have unlimited time to access the slopes. A great rate of this ski resort is all the Swiss, Italians and Austrians who choose Wengen for their ski trip. We have also heard from our members that they think the quality of service, food, accommodation and skiing is top notch – above the ordinary.

skiinstructor