Eigergletcher

Eigergletscher i Wengen, Jungfrau ski region i Schweiz, under skibum50plus säsong 2016. Fantastisk gemenskap, sol och en majestätisk utsikt över alperna. Just att vistas och åka skidor med känslan av att ha alla berg så nära inpå är något vi gillar och som våra medlemmar uttryckt vara en egenhet för Wengen förutom att slippa långa liftköer, den höga kvalitén på mat, boende och service.

Eigergletscher in Wengen, the Jungfrau ski region in Switzerland, during skibum50plus season 2016. Amazing Community, sun and a majestic view of the Alps. Right to reside and ski with the feeling of having all the mountains so close is something we like and our members expressed to be a peculiarity of Wengen except to avoid long lift lines, the high quality of food, accommodation and service.