Nya medlemmar till Wengen

Nu har vi precis inkvarterat nyanlända svenska medlemmar i skibum50plus Exclusive club hos en utav våra nya samarbetspartners Hotell Regina i Wengen, Schweiz.

Vi mötte upp vid tågstationen och följde också med till Central Sport för skidor till våra gäster. I morgon siktar vi på gemensam afterski på Tanne Bar. Det har kommit bra med snö de senaste dagarna, så vi ser fram mot veckan och gemensamma aktiviteter.

hotel Regina Wengen

Hotell Regina wengen

logo-screen

New members to Wengen

Now we just quartered newcomers,  Swedish members of skibum50plus Exclusive club with one of our new partners Hotel Regina in Wengen, Switzerland.

We met up at the train station and also followed our guests to Central Sport to get skies to our guests. Tomorrow, we aim to a shared après ski on Tanne Bar. Masses of snow has fallen the past few days, so we look forward to the week and joint events.

skibum50plusexclusiveclub