Odling Cup i Wengen 2017. Downhill Only:s öppna storslalomtävling med start vid Lauberhornrennen startstuga därefter ned via Lauberhornrennens Russi Sprung med mål på platån. Deltagare: Tävlingsåkare, amatörer i alla åldrar, jag representerade skibum50plus och Sverige. Hur det gick!? Det avslöjar vi i morgondagens Pod-avsnitt. Stay Tuned. Odling Cup kördes första gången 1950 i Wengen.

Odling Cup in Wengen 2017. Downhill Only’s opening giant slalom race starting at the Lauberhorn starting cottage then down through Lauberhornrennens Russi Sprung with goals on the plateau. Participants: Competition Rider, amateurs of all ages, I represented skibum50plus and Sweden. How it went!? It reveals we are in tomorrow Pod section. Stay Tuned. This is a race with traditions from 1950 then the first race took place in Wengen.