Inferno Rennen

Då var det dags för Inferno-Rennen 2018 och vår medlem Michael från Göteborg som startar i år. Under gårdagen var vi med om den traditionella processionen genom byn i Mürren före det anrika störtloppet. Vi spelar in dagens podd-avsnitt direkt från Inferno-Rennen och dagens störtloppstävling. Starka vindar och massivt snöfall har tvingat arrangörerna att flytta starten men humöret är på topp.

Then it was time for the Inferno-Rennen 2018 and our member Michael from Gothenburg, which starts this year. During the yesterday we had a part of the traditional procession through the village of Mürren before the ancient downhill. We will record today’s podcast episode directly from Inferno-Rennen and today’s competition. Strong winds and massive snowfall have forced the organizers to move the start but the mood is on top.

Under gårdagen besökte vi även sportcentrum i Mürren, en given plats för alla deltagare i Inferno-Rennen.