Åka skidor i Wengen

akaskidor

Totalt i systemet (Wengen, Mürren, Grindelwald)

4o liftar/lifts

207 km slopes

49 pister/ slopes

Ett utav de största systemen i Schweiz och prismässigt billigare än tex St Anton i Österrike. Men priset är inte allt, den viktigaste delen är vad du får tycker vi och där ligger de Schweiziska skidorterna i topp vad gäller kvalité på skidbackar, mat och boende, världskända för sin service och kundbemötande.

One of the largest systems in Switzerland and less expensive than for example St Anton in Austria.

But the price is not all, the most important part we think is the value you get for your money   and there you find the Swiss ski resorts in terms of quality on ski slopes, food and accommodation, in the absolutely top, world-renowned for there service and hospitality.